«Η διαπλοκή καλά κρατεί»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ΜΕΡΑς και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Γιάννης Μανώλης, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δήλωσε:

«Η περίπτωση παραχώρησης της χερσονήσου της Βουλιαγμένης επιβεβαιώνει ότι το σύστημα διαπλοκής στη χώρα μας καλά κρατεί.

Μετά, και όχι πριν το άνοιγμα των προσφορών, η κυβέρνηση με τις αλλαγές σε χρήση γης, συντελεστή δόμησης και περιβαλλοντικούς όρους, πολλαπλασιάζει την αξία της χερσονήσου με πρόβλεψη να χτιστούν 400 βίλες στην περιοχή, και την κάνει δώρο στον υποψήφιο αγοραστή. Αυτό το μεγάλο σκάνδαλο, εκτός από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, νομιμοποίησε με εντολή της κυβέρνησης και η παράταξη της ΝΔ αλλάζοντας την αρνητική θέση που είχε εκφράσει δύο μέρες νωρίτερα, προκειμένου να βοηθήσει τον κ. Σγουρό.

Είναι φανερό γιατί. Είναι η πρόβα νυφικού για τον επικείμενο γάμο ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο φρόντισαν κάποιοι με τη βοήθεια των ελεγχόμενων ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό. Ανέδειξαν τα στημένα επεισόδια και το ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο που κάποιοι προκάλεσαν σκόπιμα και κάποιοι άλλοι –δυστυχώς- σκόπιμα ή μη έπεσαν στην παγίδα.

Το σκάνδαλο όμως είναι εδώ. Αυτό κύριοι, δεν είναι αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Ούτε υγιής επιχειρηματικότητα. Είναι ξεπούλημα σε τιμή ευκαιρίας».

 

 

Διαβάστε επίσης