Η ΑΕΚ τίμησε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε το μεσημέρι της Πέμπτης, τον εμβληματικό δημοσιογράφο, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη που συνέδεσε το όνομά του με το έπος του ’68 στο Καλλιμάρμαρο,αλλά και με την σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα.

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών, καθήμενος δίπλα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας ακόμα περισσότερη αίγλη.

Από την ομάδα ανδρική ομάδα της Ένωσης παρόντες ήταν ο GM της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα, αλλά και ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου μιλάει και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο να αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση. 

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κ.Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ευγνωμοσύνη. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με 2 απόντες, την κόρη μου την Έλλη που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφίεδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράψω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να φύγω. Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κ.Αγγελόπουλος. 

Αν είναι δυνατόν να θυμηθούμε όλοι ότι Πέμπτη 5 του μηνός 5ο μήνα έγινε ένα έγκλημα κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγία Σοφία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα