Η αντίδραση του Σφαιρόπουλου μετά τη νίκη επί του Ιτούδη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ο νικητής στον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Δημήτρη Ιτούδη καθώς η Μακάμπι πέτυχε μέσα στην Μόσχα τη νίκη της αγωνιστικής επί της ΤΣΣΚΑ.

“Το πιο σημαντικό ήταν ότι πιστέψαμε στο τέλος, παλέψαμε πιο σκληρά. Ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσεις μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους 76 πόντους στην έδρα της, ειδικά όταν έχει μέσο όρο κοντά στους 87 πόντους.

Θέλω ν’ αφιερώσω αυτή τη νίκη στους ιδιοκτήτες της Μακάμπι γιατί στηρίζουν την ομάδα και μας βοηθούν να έχουμε τα πάντα για να κάνουμε τη δουλειά μας. Επίσης, στους σπουδαίους οπαδούς μας, οι οποίοι μας στηρίζουν τόσο στην έδρα μας, όσο και σε κάθε ματς”, υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη: Αρχικά θέλω να συγχαρώ την Μακάμπι. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά, ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι. Κάναμε την προσπάθειά μας, πλησιάσαμε στο καλάθι. Κοιτάξαμε να μειώσουμε το ποσοστό τους στα δίποντα, αλλά δεν το καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε αυτούς. Στεναχωρηθήκαμε. Είναι μία ήττα και ένα βήμα πίσω σε σχέση με το στόχο μας. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά στο παρκέ από αύριο κιόλας».

Διαβάστε επίσης