Η χρονοκαθυστέρηση του Μπαλάφα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο Τwitter μια ανάρτηση για να τιμήσει την ημέρα γέννησης του Μαχάτμα Γκάντι, ένα μήνα μετά!

Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορείς να πεις ότι το έχουν με τα κοινωνικά. Έτσι, μετά τον Καρανίκα που ευχήθηκε χρόνια πολλά σε πεθαμένο, τώρα ήταν η σειρά του Γιάννη Μπαλάφα να προκαλέσει ατελείωτο γέλιο στους χρήστες των social media.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο Τwitter μια ανάρτηση για να τιμήσει την ημέρα γέννησης του Μαχάτμα Γκάντι. Μόνο που την ανέβασε στις 2 Νοεμβρίου, ενώ η ημέρα γενεθλίων του αείμνηστου ήταν η 2α Οκτωβρίου. Μάλιστα, ο κ. Μπαλάφας το γνώριζε, αλλά φαίνεται ότι λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση.

Έγραψε, λοιπόν, ο Μπαλάφας: «2η Οκτωβρίου, γενέθλια ημέρα του Μαχάτμα Γκάντι έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Μη Βίας. Ας θυμηθούμε τον μεγάλο Ινδό: “Η μη βία είναι η μεγαλύτερη δύναμη με την οποία έχει προικισθεί η ανθρωπότητα”. Τραγικά επίκαιρο στις μέρες μας…». Του έγραψαν πολλά από κάτω οι χρήστες του Τwitter, ενώ μία από αυτές ήταν σε πιο προσωπικό ύφος: «Με χρονοκαθυστέρηση μηνός δουλεύεις μπάρμπα-Γιάννη…. άει πάενε παραπέρα….. που θυμήθηκες στα στερνά και τον Γκάντι….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα