Η επίθεση στον διαιτητή Σκουλά από τον γενειοφόρο, υπερσωματοδομημένο του ΠΑΟΚ

Και επίτηδες να το έκαναν εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα κατάφερναν να εκθέσουν τόσο πολύ τον (κατά Ιβάν, δικό μας πρόεδρο) Ευάγγελο Γραμμένο. Ο οποίος (και) στη σύσκεψη για την αποχή εξαιτίας της επίθεσης στον Τζήλο, έβγαζε «δεκάρικους» για προστασία των διαιτητών.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από τις διακηρύξεις Γραμμένου και επαναρχίζει το πρωτάθλημα. Και τι βλέπουν τα μάτια μας; Στο ημίχρονο της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ ο διαιτητής Σκουλάς  και ο βοηθός του, Κωνσταντόπουλος να δέχονται φραστική επίθεση από τον προπονητή και άλλους αξιωματούχους του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ των οποίων αξιωματούχων, ήταν και ένας γενειοφόρος –με ασπρόμαυρη φόρμα και τον δικέφαλο στο μέρος της καρδιάς–  υπερσωματοδομημένος, χωρίς σβέρκο. Ο οποίος είπε αρκετά «γαλλικά» σε διαιτητή και βοηθό…

Τα πρόσωπα που επιτρέπεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και να κάθονται στον πάγκο και πέριξ αυτού είναι πολύ συγκεκριμένα. Και δηλωμένα στο φύλλο αγώνα. Κανείς δεν μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς το όνομά του να περιλαμβάνεται στο φ.α.

Άρα, είναι ήδη γνωστό στους αρμόδιους –και όποιος δεν ξέρει μπορεί πάραυτα να μάθει– ποιος ήταν ο άσβερκος γενειοφόρος αξιωματούχος του ΠΑΟΚ που επιτέθηκε φραστικά στους δύο αξιωματούχους. Να μάθουμε κι εμείς –εκτός από την τρομακτική σωματοδομή του– το όνομα και κυρίως την ιδιότητά του. Και στη συνέχεια θα περιμένουμε να δούμε αν θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Ερώτημα: Ο Σκουλάς έγραψε για το μπούλινγκ που υπέστη, ή το ξέχασε; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε για επεισόδια σαν αυτό του Τζήλου οι διαιτητές δεν πρέπει να διαμαρτύρονται.

 

Διαβάστε επίσης