Η Euroleague για να φιμώσει τον Δ. Γιαννακόπουλο του έριξε πρόστιμο 140.000 ευρώ

Απίστευτο πρόστιμο επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για δηλώσεις του που θεωρήθηκαν προσβλητικές για τις διοργανώσεις της και τις διαχειριστικές της αρχές. Στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε καμπάνα 140.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια να τον φιμώσουν.

Το ύψος του προστίμου αναδεικνύει πως η Euroleague έχει άλλους στόχους από αυτούς που θα έπρεπε να πρεσβεύει μια διοργανώτρια και δικαιώνει ηθικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα κατά καιρούς έχει πει πως συμβαίνουν.  Ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί ουσιαστικά από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδεικνύεται εφιάλτης τους.

«Οι άνθρωποι του μπάσκετ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ξέρουμε γιατί ο Τζόρντι Μπερτομέου διώχθηκε από τη Euroleague. Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που πλήρωσα σε τιμωρίες; Θα μου δώσει κάποιος πίσω όλο τον χρόνο που δυσφήμισε το όνομα μου; Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλα όλα αυτά τα χρόνια και που πήγαν στράφι από τον Μπερτομέου που έφερνε μισθοφόρους στο ΟΑΚΑ για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό;», είχε αναφέρει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Ανήμερα του ντέρμπι «αιωνίων» στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Euroleague επέβαλλε και άλλα πρόστιμα. Στους προπονητής Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα της εναντίον της Αναντολού Εφές σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα του με την Μπάγερν Μονάχου βάσει του άρθρου 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα