Η Φώφη έδωσε το χρίσμα στον Σγουρό με ευχή μέσα social media

Με τον πιο επίσημο τρόπο έλαβε το χρίσμα ο Γιάννης Σγουρός από το Κίνημα Αλλαγής για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής. Η ίδια η Φώφη Γεννηματά ανήρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Γιάννης Σγουρός, όπως αναμενόταν,  είναι ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα στην ανάρτηση υπάρχει και φωτογραφία των δύο. Και από κάτω έγραψε η κ. Γεννηματά: «Η Αττική μπορεί να έχει ξανά Περιφερειάρχη. Γιάννη καλή επιτυχία!»

Να σημειωθεί ότι Γεννηματά και Σγουρός είχαν συνεργαστεί την οκταετία 2002-20010, όταν η μεν ήταν εκλεγμένη Υπερνομάρχης Αττικής και ο δε νομάρχης Αθήνας, με τον Γιάννη Μίχα να συμπληρώνει την τριάδα ως νομάρχης Πειραιώς.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Στα σχεδόν δέκα επτά χρόνια της παρουσίας μου στα δρώμενα της Αττικής, τόσο στη Νομαρχία Αθηνών όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, υπήρξα συνεπής στις αρχές της συνεργασίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. Επιδίωξα πάντοτε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συσπείρωση δυνάμεων, γιατί μόνο έτσι μπορούν να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των πολιτών και των πόλεων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Είναι σε όλους γνωστή η πολιτική μου ένταξη στο χώρο της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης. Το ίδιο γνωστή σε όλους  είναι και η αυτοδιοικητική μου διαδρομή. Αυτή την διαδρομή αναγνωρίζει με την ομόφωνη απόφαση στήριξης στο πρόσωπό μου και την παράταξη μας το Κίνημα Αλλαγής και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα”.

Διαβάστε επίσης