Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει την άμεση ενεργοποίηση των αρχών

Την άμεση ενεργοποίηση των αρχών και την τιμωρία «τόσο των φυσικών όσο και ηθικών αυτουργών» για τα «ακραία περιστατικά βίας» κατά του διαιτητή μπάσκετ, Παναγιώτη Αναστόπουλου, ζήτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έστειλαν σχετική επιστολή προς τους Γ. Βασιλειάδη (υφυπουργό Αθλητισμού), Κ. Σιμιτζόγλου και Αν. Παπαματθαίου (Αθλητικούς Εισαγγελείς), Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ΓΓΑ, Δ.Ε.Α.Β., Κ.Ε.Δ.

Συγκεκριμένα, η σχετική επιστολή, αναφέρει: «Κύριοι,

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τη στάση αναμονής, αν όχι την αδράνεια, των αρμόδιων Αρχών σε σχέση με τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες στοχοποίησης και τρομοκράτησης του διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Αναστόπουλου πριν και μετά την από 08-05-2019 αναμέτρηση των ομάδων καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ Ολυμπιακός και Προμηθέα Πατρών, οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν ακόμα και με τη ρίψη βόμβας μολότοφ στην οικία του (!).

Επιπροσθέτως, όπως καλώς γνωρίζετε, η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) οπαδών του Ολυμπιακού ως δραστών της επονείδιστης επίθεσης που δέχθηκε ο εν λόγω διαιτητής με τουλάχιστον εκατό (100) μηχανάκια έξω από το σπίτι του την παραμονή του ως άνω αγώνα, κατόπιν επίσημων ανακοινώσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίες τον κατονόμαζαν ως μη αποδεκτό διαιτητή, για να τους σφυρίζει.

Κατόπιν τούτων, είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα οι αρμόδιες Αρχές, ουδεμία διαδικασία έχουν εκκινήσει ούτε έχουν ασκήσει οποιαδήποτε δίωξη για την τιμωρία τόσο των φυσικών όσο και ηθικών αυτουργών για τα ως άνω ακραία περιστατικά βίας.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας, ώστε να αποκατασταθεί η αίσθηση νομιμότητας και κυρίως να εξασφαλισθεί πως δε θα επαναληφθούν τέτοιες βίαιες και καταδικαστέες ενέργειες στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μας,

Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ».

Διαβάστε επίσης