Η Κατερίνα Γκαγκάκη λύνει τη σιωπή της για τον τρόπο που σχολίασε την σεξουαλική παρενόχληση της φοιτήτριας

Η γοητευτική γυναίκα των media παραχώρησε μια από ψυχής συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό

Για πρώτη φορά θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό που αναστάτωσε, αλλά και συγχρόνως άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο περιοδικό «People».

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι άλλο από εκείνο με τη φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο σχολιάστηκε -κατά πολλούς- άκομψα από το πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και οδήγησε σε κυρώσεις εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ως μέλος του παραπάνω πάνελ, δήλωσε σχετικά:

«Ως άνθρωπος έχω μάθει να είμαι πολύ δυνατή, σκληρή συχνά, κι όμως ύστερα από αυτό ανακάλυψα δυνάμεις και ανθεκτικότητα που δεν ήξερα ότι είχα. Θεωρούσα και θεωρώ πως συνέβη κάτι που δεν ταιριάζει με εμένα και αυτά που εγώ έχω στο μυαλό μου ως πορεία, αρχές και δείγματα γραφής για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Το μεγάλο ζήτημα ήταν στο δικό μου το μυαλό και πώς στέκομαι εγώ απέναντι μου και όχι στις εξωτερικές αντιδράσεις. Άλλωστε έχω μάθει να βασίζομαι σε μένα και για την αποδοχή αλλά και για την όποια τιμωρία».

Λίγο πριν κλείσει τη συνέντευξη, η ίδια συμπλήρωσε:

«Έχω μια θεωρία ζωής και πολεμική τακτική σύμφωνα με την οποία όταν υπάρχει εμπόδιο ή μαύρο σημείο, το χρησιμοποιώ για να χτίσω, να διδαχθώ και να πάω παραπέρα. Να βγω σημαντικά λαβωμένη αν είναι το σωστό, αλλά πολύ πιο έμπειρη. Έτσι έχω λειτουργήσει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου».

Συνήθως τα μεγάλα μαθήματα έρχονται μετά από εξίσου μεγάλα παθήματα…

Διαβάστε επίσης