Η Λαμία στο προπονητικό του ΠΑΟΚ! Ο Μάκης εξέθεσε και τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν (pic)

Φοβερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε την Λαμία στο προπονητικό του κέντρο, αναμεσα στα δυο παιχνίδι που έδωσε ο Πανουργιάς με τον Άρη για το πρωταθλημα και το κύπελλο.

Τίποτα δεν έγινε που τον φιλοξένησε, λέω εγώ. Δεν είναι κακό η μία ομάδα να εξυπηρετεί την άλλη. Στο κάτω – κάτω της γραφής, συνεταιρισμό έχουνε οι 14 της Super League 1.

Αλλού είναι το θέμα. Σε τέτοιες εποχές, πώς αυτό το πράγμα το’ βγαλε προς τα έξω το Σαββιδοτεχνείο; Τι ήθελε να πετύχει ο μετρ της επικοινωνίας Μάκης Γκαγκάτσης με το όνομα;

Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ με την Λαμία, την μία δεν δίνεται πέναλτι σε χερούκλα του Βιεϊρίνια, την άλλη βάζει γκολ οφ σάιντ ο Μάτος, την παράλλη δεν αποβάλλεται ο Τζόλης για κλωτσιά στον Σκόνδρα. Και πάει ο Μάκης και δημοσιεύει την είδηση, ότι και καλά, είναι φιλέσπλαχνος ο ΠΑΟΚ που δίνει το προπονητικό στην Λαμία.

Τον εξέθεσε τον ΠΑΟΚ ο Μάκης. Μηδέν αντίληψη, μιλάμε, το παλικάρι. Ντιπ νιονιό. Όταν περιμένει το Μαρινακέικο στην γωνία τον ΠΑΟΚ, αυτός πάει και δίνει την είδηση ότι συμφώνησε με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για να κάνει εκεί προπονήσεις η Λαμία. Από τα Lidl ο Μάκης.

Φυσικά, οι Σαββιδοτέχνες από μόνοι τους δεν θα δημοσίευαν ποτέ αυτή την είδηση. Τι να δημοσιεύσουν δηλαδή; Οι ίδιοι γράφανε ολόκλρα κατεβατά, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα προποντήθηκε στους Ρέντη στις 18 Αυγούστου του 2020. Ολόκληρη επίθεση κάνανε στον Χριστοβασίλη, ότι ήρθε πιο κοντά στον Μαρινάκη και άλλες τέτοιες παπαριές.

Και τώρα, είναι αναγκασμένοι να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να γράψουν ότι ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε την Λαμία. Γειασάν του μάγκα του Μάκη. Κι ο Ιβάν Σαββίδης, τι λέει για όλα αυτά, που ο Μάκης εξέθεσε και τον ίδιο; Το ήξερε; Χλωμό.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα