Η Μαρία Κορινθίου μεταμορφώνεται σε «Miss World» φορώντας την τουαλέτα της Ειρήνης Σκλήβα! (φωτό+βίντεο)

Η υψηλής αισθητικής υφασμάτινη δημιουργία έχει την υπογραφή του οίκου μόδας Τρανούλη

Λένε ότι, όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα ρούχα έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν την ενέργεια και την ένταση, τόσο του ανθρώπου που τα φόρεσε, όσο και των στιγμών κατά τις οποίες αυτά φορέθηκαν, και έγιναν ένα με τη σάρκα και την ψυχή του.

Στιγμές, που κλείνουν μέσα τους δυνατές συγκινήσεις και δεν ξεθωριάζουν ποτέ, γιατί υπάρχουν πάντα οι υφασμάτινες δημιουργίες που αποθηκεύονται στο σεντούκι με τα πολύτιμα, για να μας θυμίζουν διαχρονικά την κάθε μας εμπειρία.

Μία τέτοια στιγμή βάζουμε στοίχημα ότι ήταν και για το πανέμορφο πρώην μοντέλο, Ειρήνη Σκλήβα, η στέψη της το 1996 ως «Μις Κόσμος», ανεβάζοντας την Ελλάδα μας στο βάθρο του νικητή της ομορφιάς σε παγκόσμιο επίπεδο!

Θυμόμαστε σαν χθες την εντυπωσιακότατη παρουσία της, την οποία υπογράμμιζε με την χαρακτηριστική της πινελιά η εξαιρετικής αισθητικής τουαλέτα, την οποία η «Μις Κόσμος 1996» φορούσε κατά την τελική πασαρέλα και τη στέψη της, και είχε στο εσωτερικό στρίφωμα χαραγμένα με χρυσή κλωστή τα αρχικά του οίκου μόδας, που είναι πάντοτε δίπλα στις γυναίκες, σε κάθε σημαντική τους στιγμή: Οίκος Τρανούλη.

Μάλιστα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής, κ.Αναστάσιος Τρανούλης: «ήταν μία τουαλέτα που ράφτηκε τότε αποκλειστικά για να τη φορέσει η Ειρήνη Σκλήβα, την αξέχαστη εκείνη βραδιά! Και πραγματικά ήταν μια σωστή πριγκίπισσα!».

Αυτή την υπέροχη δημιουργία, έρχεται σήμερα -23 χρόνια αργότερα- να φέρει ξανά στο φως η ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταμορφώνεται σε «Μiss World», για γνωστό περιοδικό, φορώντας στη φωτογράφιση την παραπάνω συλλεκτική τουαλέτα του Οίκου Τρανούλη, με την οποία στέφθηκε η Ειρήνη Σκλήβα!

Κάτι μαγικό συμβαίνει με την συγκεκριμένη τουαλέτα και όποια γυναίκα αφεθεί στο ιδιαίτερο «χάδι» της, μεταμορφώνεται μονομιάς σε πριγκίπισσα!

Δείτε και εσείς στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθεί, τι πετυχαίνει εδώ  και πολλά χρόνια ο εν λόγω οίκος μόδας, αγγίζοντας με το μαγικό του «ραβδάκι» την ομορφιά που υπάρχει μέσα σε όλες μας!

 

 

 

*Πληροφορίες φωτογράφισης Μ.Κορινθίου:

Direction: Koita Magazine

Φωτογραφίες: Χρόνης Περράκης

Hairstyling: Ioannis

Shoes: Once Upon A Shoe

Διαβάστε επίσης