Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε (βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/12) έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό με σκοπό να τη βιάσει. Ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι κι εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης φοβήθηκε από την αντίδρασή της και τράπηκε σε φυγή.

Για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου μιλάει στην κάμερα και εξομολογείται στην εκπομπή «Τι λέει;» εκείνες τις στιγμές:

«Γυρνούσα στο σπίτι μου γύρω στις 22:30, την ώρα που πήγα να ανοίξω την αυλόπορτα… Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ούτε να αντιδράσεις! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν τον ξέρω! Ήμουν ψύχραιμη, τον έβρισα και του είπα “όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις”! Εκείνος συνέχισε να κάνει ότι έκανε. Αλλά τον έβρισα», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είχε ξανασυμβεί και πιο παλιά έξω από την πόρτα μου. Δεν υπήρξε επαφή. Αλλά με φώναζε ένας με το όνομά μου. Θα λάβω ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υποτίθεται ότι μένω σε μία περιοχή που είναι σχετικά ασφαλής. Εξετάζω μήπως συνδέονται τα δύο γεγονότα και ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης