Παράπονα του ΠΑΣ σε Περέιρα

Τα παράπονά του στην ΚΕΔ για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική διαιτησία, θα έχει την ευκαιρία να κάνει την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης. Τα παράπονα της ομάδας της Ηπείρου είναι πολλά. Το τελευταίο διαιτητικό κρούσμα σε βάρος του ΠΑΣ καταγράφηκε στους «Ζωσιμάδες» στο ισόπαλο 1-1 ματς με τον ΟΦΗ, με μια απόφαση του διαιτητή Λάμπρου που προκάλεσε αντιδράσεις. Το γκολ των Κρητικών προήλθε από φάουλ το οποίο καταλόγισε ο ρέφερι, σε μια φάση που θεώρησε ότι η μπάλα στα χέρια του Βελλίδη πέρασε εκτός περιοχής. Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον Λάμπρου, ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Την ευκαιρία να τα ψάλει στον Περέιρα θα έχει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, την Τρίτη. Όπως ενημέρωσε σήμερα (07/12) ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο πρόεδρος της ομάδας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και το επιτελείο του στα γραφεία της ΚΕΔ στην Αθήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χριστοβασίλης έχει προγραμματίσει να συναντηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου με τον επικεφαλής της ΚΕΔ Βίτορ Περέιρα και το επιτελείο του, με σκοπό να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση για τη διαιτησία του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από επιθυμία του Προέδρου της ομάδας και κατόπιν προσκλήσεως από τον κ. Περέιρα, στα γραφεία της ΚΕΔ στην Αθήνα».

Διαβάστε επίσης