Η Μέλμπουρν Χαρτ για Καραγκούνη

Το βιογραφικό του Γιώργου Καραγκούνη είναι ικανό να του βρει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο ακόμα στην ηλικία των 36. Έτσι, λοιπόν, ο Έλληνας μέσος που έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ακούει δελεαστικές προτάσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη και δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του.

Εδώ και μερικούς μήνες «πολιορκείται» από τη Μέλμπουρν Βίκτορι της Αυστραλίας, με την ομάδα να ποντάρει στο έντονο ελληνικό στοιχείο της χώρας ώστε αυτό να αποτελέσει και ένα δέλεαρ για την οριστική απάντηση του «Κάρα». Ωστόσο, την ίδια σκέψη φαίνεται να κάνει και η συμπολίτισσα της Βίκτορι, η Μέλμπουρν Χαρτ που επενδύει περισσότερα χρήματα για την ενίσχυσή της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια στιγμή που στοχεύει στην απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη στο στόχαστρο είναι και ο Χάρι Κιούελ, που είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, τη μεταγραφή έχει εισηγηθεί ο πρώην διεθνής σταρ των «socceroos» Τζον Αλοίζι, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της και γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα άσο.

Την ίδια στιγμή η Μέλμπουρν Βίκτορι δεν εγκαταλείπει την μάχη επιχειρώντας να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Μάρκος Φλόρες προκειμένου να κάνει χώρο στο μπάτζετ και να δελεάσει τον Καραγκούνη.

Διαβάστε επίσης