Η ψήφος εμπιστοσύνης Μεντιλίμπαρ σε Άμπι βγάζει εκτός πλάνων τον Ντόη

Sports Παρασκήνια

O Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πλέον άριστα το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Στα πλάνα που κάνει ενόψει της νέας σεζόν θέλει τους καλύτερους. Μπορεί να υπάρχουν παίκτες που δεν θεωρούνται βαρίδια, αλλά όταν πρέπει να επιλέξεις, διαλέγεις τους καλύτερους ή αυτούς που θεωρείς πως θα σου προσφέρουν περισσότερα στο μέλλον.

Ο Βάσκος προπονητής έβαλε στη ζυγαριά τον Νέλσον Άμπι και τον Ανδρέα Ντόη. Και αποφάσισε να προκρίνει τον πρώτο. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μεντιλίμπαρ έδωσε στη Λαμία φανέλα βασικού στην άμυνα μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο στον Άμπι. Ο οποίος είναι δυνατός, γρήγορος, αλλά του λείπει η εμπειρία.

Αντίθετα ο Ανδρέας Ντόη, δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, αν και είναι ο τρίτος στόπερ των Πειραιωτών στην Ευρώπη, καθώς δεν έχουν δηλωθεί ο Άμπι, ο Μπιανκόν και ο Βέζο! Ο Ντόη έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή. Το δίδυμο Κάρμο-Ρέτσου έχει δέσει, εναλλακτική αποτελεί ο Άμπι, ενώ θ’ αποκτηθεί και κάποιος έμπειρος και ικανός στόπερ. Στην τετράδα θα εξεταστεί αν θα προστεθεί ο Μπιανκόν ή ο Βέζο, όμως ο Ντόη είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα