Ιδιοκτήτης Λάτσιο: “Να κριθεί ο τίτλος σε μονό παιχνίδι με τη Γιουβέντους”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “La Repubblica”, ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, πρότεινε να κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της Serie A σε μονό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και στη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους”.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη γενικότερη στάση του στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A: “Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League, για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα”

Διαβάστε επίσης