Ηλικιωμένος πέθανε δίπλα στην σορό της συζύγου του

Με διαφορά μόλις λίγων ημερών από την σύζυγο του, πέθανε ο ηλικιωμένος

Με σενάριο από ταινία μοιάζει ένα περιστατικό, όπου ένας ηλικιωμένος πέθανε δύο μόλις μέρες μετά από τη σύζυγο του. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων πέθανε ο ένας δίπλα στον άλλο, μέσα στο σπίτι του στην οδό Γαλλίας στον Βόλο.

Δίπλα στα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων, οι αστυνομικοί βρήκαν τη γάτα τους φοβισμένη, νηστική και διψασμένη. Η  68χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και εκτιμάται ότι ξεψυχήσει πριν 3 ημέρες, αφήνοντας μόνο του πίσω τον σύζυγό της ηλικίας 72 ετών. Ο 72χρονος φαίνεται πώς δεν άντεξε τον αποχωρισμό από την αγαπημένη του σύζυγο και το μεσημέριτης Παρασκευής κατέληξε, την ώρα που έφταναν στο σπίτι οι συγγενείς.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τις σορούς στο νοσοκομείο

Ο θάνατός του υπολογίζεται λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η αστυνομία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΚΑΒ μετέφερε και τις δυο σορούς μαζί στο Νοσοκομείο.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα για τον θάνατο της συζύγου του, παρότι σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε κανονικά στη γειτονιά. Ζούσε με το άψυχο σώμα της γυναίκας του και την αγαπημένη τους γάτα, η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο διαμέρισμα. Την πήραν στο αστυνομικό τμήμα και της πρόσφεραν μια ζεστή “αγκαλιά”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα