Χαλκιδική-Πλειστηριασμός: Πέταξαν ξανά στο δρόμο τον 82χρονο συνταξιούχο με αναπηρία

Η επιχείρηση έξωσης έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων

«Γροθιά στο στομάχι» οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής με τον Θεόφιλο Τζοχουνίδη να βρίσκεται στο δρόμο, μέσα στο κρύο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έξωσης παρά το γεγονός πως είχε εκδοθεί προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου για να παραμείνει.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω» είπε ο κ. Τζοχουνίδης, στο xalkidikipolitiki.com, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο. Οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο καθώς το σπίτι του είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, και πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Η επιχείρηση έξωσης έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων με ειρωνικά χειροκροτήματα να ακούγονται την ώρα που ο συνταξιούχος οδηγούταν εκτός του σπιτιού και έναν συμπολίτη του να ακούγεται να λέει: «αν είναι δυνατόν, ντροπής πράγματα, σκύλο πετάνε έξω».

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, διέμενε στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του, την μία του την κόρη και τον εγγονό του.

Το ιστορικό της περιπέτειας του κ. Τζοχουνίδη

Μένει στη διπλοκατοικία από 29 χρονών. Το σπίτι αποτελεί πρώτη κατοικία και βγήκε σε πλειστηριασμό στις 14 Δεκεμβρίου (2022). Ο 82χρονος είχε μπει εγγυητής σε επισκευαστικό δάνειο που είχε πάρει ο γιος του, προκειμένου ο ίδιος να διαμείνει στον επάνω όροφο του σπιτιού.

Ο νέος ιδιοκτήτη, σε πλειστηριασμό, απέκτησε το σπίτι και θέλει να το κάνει ενοικιαζόμενα δωμάτια, σύμφωνα με το thestival. Ο ηλικιωμένος είχε προτείνει να του δίνει ένα ποσό προκειμένου να νοικιάζει τον κάτω χώρο και να μένει εκεί αλλά ο νέος ιδιοκτήτης δεν το δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα