Ιρλανδός τουρίστας… κατάπιε μονόπετρο για να το κλέψει

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα κοσμηματοπωλείο στην Τουρκία αφού ένας Iρλανδός τουρίστας… κατάπιε δαχτυλίδι 2,5 καρατιών για να το κλέψει.

Ο 54χρονος επίδοξος ληστής ονομάζεται Ίαν Κάμπελ και σύμφωνα με τη τουρκική Hurriyet, προσπάθησε αρχικά να κρύψει το δαχτυλίδι στο χέρι του, όμως ο κοσμηματοπώλης κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Τότε, έκλεισε την πόρτα του καταστήματος και κάλεσε την αστυνομία.

Ο 54χρονος όντας εγκλωβισμένος αποφάσισε να καταπιεί το δαχτυλίδι και να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Ο Κάμπελ όμως δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες τον πρόδωσαν.

Ο επίδοξος ληστής, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν εξετάσεις και εντόπισαν το 2,5 καρατιών μονόπετρο στο στομάχι του. Ο Εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αν δεν κατάφερνε να βγάλει το δαχτυλίδι… με φυσικό τρόπο!

“Το έκλεψε γιατί του θύμιζε τη γυναίκα του”

Έπειτα από μία ολόκληρη ημέρα στο νοσοκομείο, ο 54χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και ομολόγησε ότι έκλεψε το δαχτυλίδι «γιατί του θύμιζε την γυναίκα του».

Είπε ότι έχασε τη γυναίκα του σε τροχαίο δυστύχημα και ότι το όχημα της έπεσε σε λίμνη, όμως οι Αρχές δεν μπόρεσαν να ανασύρουν ποτέ τη σορό της κι έτσι μαζί με αυτήν χάθηκε και το δαχτυλίδι του γάμου τους.

«Από τότε έχω εμμονή με τα μονόπετρα. Όποτε τα βλέπω, μου θυμίζουν την γυναίκα μου και μου δημιουργείται αυτή η απίστευτη ορμή να τα κλέψω», δήλωσε ο επίδοξος ληστής, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης