«Ιστορική ομάδα ο Ηρακλής»

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς από τον Ηρακλή. Ο Σερβοκύπριος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι γνωρίζει τι σημαίνει το όνομα Ηρακλής και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια για να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, προσθέτοντας ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδσφαίρου και της πίεσης ψηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνισα Γκόγκιτς:

«Είναι τιμή για μένα που με πίστεψε και με διάλεξε ο πρόεδρος σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Ηρακλή. Ξέρω τι σημαίνει ο Ηρακλής. Είναι μία ιστορική ομάδα. Δεν έχω φόβο και πιστεύω όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι θα προσπαθήσει να διορθώσει στην ομάδα: «Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η ψυχολογία. Και ως αντίπαλος του Ηρακλή που ήρθα στο Καυτανζόγλειο είδα ότι οι παίκτες είχαν πολύ άγχος. Δεν μπορούσαν να δώσουν αυτό που πραγματικά έχουν. Θέλω να περάσω τη δική μου σκέψη για το ποδόσφαιρο.

Είναι απαραίτητο να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Έχω τον τρόπο να πετύχω να βγάλω το άγχος από μέσα τους. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Δεν αποκλείεται να δείτε διαφορές, αλλά όχι πολλές. Μπορεί κάποιος να βρεθεί εντός πλάνων».

Για το αν έχει δει την ομάδα: «Έχω δει αρκετά παιχνίδια του Ηρακλή. Έχω πάρει και dvd για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα. Το πιο μεγάλο κομμάτι είναι αυτό: να αλλάξουμε τη ψυχολογία. Θέλω να διορθώσω κάποια πράγματα. Λίγη τόνωση μετά από κάθε ματς».

Για τα play off : «Τώρα μετράει ο κάθε βαθμός. Κάποια αλλαγή θα δείτε. Εμενα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Να πιέζουμε ψηλά. Σε κάποια κομμάτια θα πιέζουμε ψηλά. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία. Εγώ πλέον κοιτάω μόνο το πρώτο παιχνίδι. Να δουλέψουμε να νικήσουμε και μετά το επόμενο».

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, ανέφερε από την πλευρά του:

«Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον κ. Γκόγκιτς. Η παρουσία του είναι αρκετά γνωστή. Το σέρβικο στοιχείο ταιριάζει στην ομάδα μας. Πριν μιλήσει ο προπονητής μας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια ότι πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν. Όλοι μαζί σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε άτομα εντός και εκτός Ηρακλή. Εμείς μάθαμε να κοιτάμε στα μάτια και να λέμε αλήθειες. Αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου (Γκόγκιτς) πρέπει να τον στηρίξουμε, όπως και τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα