Ηθοποιός φέρεται να βιάστηκε από μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη

Δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας - Τι καταγγέλλει

Δεν σταματούν οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Όμως, παρόμοια καταγγελία έρχεται και από το καλλιτεχνικό περιβάλλον του Λιγνάδη, καθώς ηθοποιός καταγγέλλει ότι βιάστηκε από άλλον ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη, σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του ηθοποιού.

Ο δράστης φέρεται να είχε παρουσία και στον καταγγελλόμενο βιασμό ανηλίκου για τον οποίο κατηγορείται ο Λιγνάδης. Οι αστυνομικοί θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα καταθέσεις από το φερόμενο θύμα, τον δράστη αλλά και από εμπλεκόμενους, τις οποίες θα διαβιβάσουν στον εισαγγελέα, που θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα για να ασκηθούν διώξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα