Ιβάν και αντικυβερνητικά πανό στην Τούμπα

Sports Παρασκήνια

Στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια παραδόξως περνούσαν πανό εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πανό με πολιτικό περιεχόμενο που δεν χωρά στον αθλητισμό. Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να έπεσε έξω στην πρόβλεψή του πως ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός της Ελλάδας, γιατί προφανώς δεν είχε την αίσθηση του τι λένε οι Έλληνες, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με πράξεις ή… παραλείψεις φροντίζει να δείχνει την προτίμησή του. Δεν είναι ο μόνος, αλλά το να προσφέρεις το γήπεδό σου, προκειμένου να επηρεαστεί η κοινή γνώμη, προσβάλει. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό τον ίδιο, αλλά τους πελάτες, τους φιλάθλους σου που στην πλειοψηφία τους δεν ασπάζονται ούτε τις λογικές, ούτε τις πρακτικές, ούτε το περιεχόμενο.

Προφανώς θα είδε ο Ιβάν Σαββίδης την ετυμηγορία στις κάλπες, όχι γενικά των Ελλήνων, αλλά ειδικά των Μακεδόνων. Των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τζάμπα τα πανό δηλαδή.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμόρφωσε τον ΠΑΟΚ. Του έδωσε τίτλους. Και γι’ αυτό θα μείνει στην ιστορία. Είναι ποδοσφαιρικά πετυχημένος. Αλλά από κει και πέρα πολιτικά απέτυχε.
Ο ΠΑΟΚ δίνει την Κυριακή ντέρμπι με τον Άρη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θ’ αφήσουν να μπουν στην Τούμπα και πάλι πανό εναντίον της κυβέρνησης; Τι υπηρεσίες πιστεύουν πως προσφέρουν και σε ποιους; Εν αναμονή λοιπόν. Πανό μπορεί να υπάρξουν, αλλά σανό δεν τρώει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα