Ιβάν, μάζεψε τον Γιωργάκη σου, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή η φωτογραφία που πόσταρε στο instagram

Κάποιος να μαζέψει τον μικρό Γιωργάκη, κάποιος αθλητικός δικαστής, κάποιος… σωφρονιστικός, κάποιος, τέλος πάντων.

Τι «μαγκιά» έκανε ο instaGiorgis;Πόσταρε στο instagram τη φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία να δείχνει τα γεννητικά του όργανα, όταν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αυτό ήταν, λέει, μία «απάντηση» στον Καραπαππά και τον Κούγια, που ο μεν πρώτος υπαινίχθηκε ότι «κάτι έγινε» στο φάουλ του Νινούα, όπου ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κνετ «κρύφτηκε» πίσω από το τείχος κι ο δεύτερος έκανε δήλωση «για μαλάκες μας περνάτε»;

Ο μικρός Γιωργάκης, που το μόνο που τον νοιάζει, πλέον, είναι να παίρνει like από τους σανόμυαλους οπαδούς κι όχι από τους πραγματικούς ΠΑΟΚτζήδες, κάπου πρέπει να… μαζευτεί. Να τον μαζέψουν για την ακρίβεια.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σύλλογος για να παίζει ο Γιωργάκης Σαββίδης στο instagram. Αυτός ο σύλλογος κράτησε ζωντανό τον ξεριζωμένο Ελληνισμό και δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί με φωτογραφίες του Πάμπλο Γκαρσία.να κρατάει τα γεννητικά του όργανα.

Κι αν ο μικρός Γιωργάκης νομίζει ότι όλα είναι παιχνίδι στην σημερινή εποχή και μπορεί να ποστάρει ό,τι του καπνίσει, ο Ιβάν Σαββίδης, που υποτίθεται ότι έχει ευαισθησίες, πρέπει να τον μαζέψει αυτός, τελικά και κανένας άλλος.

Δεν μπορεί σε κάθε Εθνική Επέτειο να βγάζει λόγους για τον Ελληνισμό, για τον ΠΑΟΚ που κράτησε το συμπαγές του 100 χρόνια τώρα και από την άλλη ο Γιωργάκης να τον γράφει στα… του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ιβάν εκτίθεται πάνω απ όλα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα