Ιβάν Σαββίδη, αν αισθάνεσαι έστω και λίγο Έλληνας, μάζεψε τα σιχάματά σου, αυτές οι ενδυμασίες είναι γεμάτες με αίμα

Ιβάν Σαββίδη, αν αισθάνεσαι έστω και λίγο Έλληνας, μάζεψε όλα αυτά τα σιχάματα που έχεις δίπλα σου. Αν δεν το κάνεις, είσαι απλά ένας ψεύτης και υποκριτής. Τα Μέσα σου, Ιβά Σαββίδη, χλεύασαν την φιέστα του Ολυμπιακού, επειδή είχε ανθρώπους ντυμένους με παραδοσιακές στολές. Και ποντιακές, εκτός από τους βρακοφόρους της Κρήτης, τους φουστανελάδες της Πελοποννήσου και τους άλλους από την Θράκη και τη Μακεδονία και την Ήπειρο.

Ιβάν Σαββίδη, τα «πιστόλια» σου στο ξεπέρασαν κάθε όριο. Αυτά οι παραδοσιακές ενδυμασίες στην φιέστα του Ολυμπιακού, είναι γεμάτες με αίμα των αγωνιστών για μία Ελλάδα ελεύθερη. Με αίμα. Και τα πιστόλια σου, το βρήκαν «καρακιτσαριό.

Τα «πιστόλια» σου, Ιβάν Σαββίδη σε… πυροβόλησαν στο ψαχνό. Εσένα πυροβόλησαν. Εσένα που στο μήνυμά σου για την επέτειο της Εθνεγερσίας, μίλησες για τον ιερό αγώνα των Ελλήνων γι ανεξαρτησία. Εσύ το είπες.

Και μερικά χαλασμένα ανθρωπάκια, αμόρφωτα, ανιστόρητα αγράμματα και ακαλλιέργητα, έκαναν διάφορες χλευαστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα Μέσα σου τα αναπαρήγαν, τα ανέδειξαν, για να πλήξουν, υποτίθεται τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη.

Αυτό το μήνυμα που έστειλες Ιβάν Σαββίδη για τα 200 χρόνια από την εξέγερση των Ελλήνων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση μ’ αυτά που επιτρέπεις να κάνουν τα Μέσα του. Μάζεψε αυτά τα που προσβάλουν τα εθνικά σύμβολα. Γιατί οι εθνικές ενδυμασίες είναι εθνικά σύμβολα.

Στην φιέστα του Ολυμπιακού ακούστηκαν και ποντιακά τραγούδια, όπως και στην φιέστα του ΠΑΟΚ το 2019. Τότε, δεν τα χλεύασε κανένας. Είναι τα ίδια ποντιακά τραγούδια που παίχτηκαν στο «Καραϊσκάκης» και οι δικοί σου, οι λειψοί στο μυαλό, τα χαρακτήρισαν καρακιτσαριό.

Και μην πεις ότι είναι πλάκα και χιούμορ. Με το αίμα και τα εθνικά σύμβολα, δεν ε΄χει ούτε πλάκα, ούτε χιούμορ. Η εθνική ενδυμασία είναι εθνικό σ΄΄ύμβολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα