Και ο Κατσικόπουλος υποψήφιος με τον Σπηλιόπουλο στην Δυτ. Ελλάδα

Ο πρώην νομάρχης Αχαΐας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κατσικόπουλος θα είναι υποψήφιος με τον αντάρτη του ΚΙΝΑΛ στην Δυτική Ελλάδα Κώστα Σπηλιόπουλο στις περιφερειακές εκλογές.

Η υποψηφιότητα του αναμένεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αποσυσπείρωση στο στρατόπεδο του Απόστολου Κατσιφάρα, αφού ο Καλαβρυτινός πολιτικός είναι μαζικός, ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ  – εξελέγη βουλευτής σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις – ενώ χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στην τοπική κοινωνία.

Η υποψηφιότητα του θα καταφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος βλέπει καθημερινά να του γυρίζουν την πλάτη όλο και περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της συμπόρευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, είναι ακόμη νωπά τα όσα έλαβαν χώρα στην εκλογή συνέδρων του ΚΙΝΑΛ, όταν ο Απόστολος Κατσιφάρας πήγε να ψηφίσει. Θυμίζουμε ότι μόλις έφθασε στον κτίριο του ΤΕΕ, όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν μέλη και φίλοι του κόμματος που αντιδρούν στη συνεργασία του με το κυβερνών κόμμα, άρχισαν να του φωνάζουν έντονα «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» ενώ, άλλα του έλεγαν «Ντροπή. Θέλεις να μας πας στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι δουλειά έχεις εδώ πέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα