Καλέ μας άνθρωπε Θανάση Βέγγο, μήπως ξέρεις (όχι από βέσπα) κατά που πέφτει η Κόλος Κοβαλίβκα; (video)

Η «Α» και η iapopsi.gr το είχαν επισημάνει όταν έπρεπε. Τώρα, είναι αργά για δάκρυα. Ο Άρης αποκλείστηκε από κάποια Κόλος Κοβαλίβκα και ο ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Europa League.

Το γράψαμε, ότι με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ του Γραμμένου και τους «επενδυτές» να κοιτάζουν μόνο την «ομαδούλα» τους, θα έρθουν τέτοιες μέρες σαν και την χτεσινή.

Η Ελλάδα χάνει μία ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα την προσεχή σεζόν, ο πρωταθλητής θα παίζει στον 1ο προκριματικό γύρο του League και οι άλλες τρεις, ο κυπελλούχος με τον 2ο και 3ο της βαθμολογίας στο νεοσύστατο Conference League. Ούτε καν στο Europa League!

Αφήστε που δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν προετοιμασία οι ομάδες, αφού σχεδόν μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξουν στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θα αντιμετωπίζουν κάτι χωριά, όπως η Κόλος Κοβαλίβκα.

Είναι ένα χωριό στην Ουκρανία. Και θ’ αποκλείονται. Κι όταν γίνονται οι κληρώσεις θα ψάχνουν στο χάρτη να βρουν σε ποια γωνιά του κόσμου πέφτουν αυτά τα ουκρανικά χωριά, τα εσθονικά, τα λετονικά, τα μολδαβικά και άλλα τέτοια.

Και θ’ αναρωτιούνται όπως ο τρισμέγιστος κι αείμνηστος Θανάσης Βέγγος «καλέ μου άνθρωπε, μήπως ξέρεις (όχι από βέσπα), κατά που πέφτει η Κόλος Κοβαλίβκα;

Εκεί το κατάντησαν το ποδόσφαιρο με τους εγωισμούς τους, τις στενοκεφαλιές τους και την ανυπαρξία των θεσμικών οργάνων, που δεν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό κυπέλλου. Κι υπερηφανεύονται κι από πάνω ότι ζούμε τα χρόνια της «εξυγίανσης» τα «παπαγαλάκια» που βολεύονται από το μπάχαλο.

Έτσι που τα κάνατε, λουστείτε τώρα Γραμμένε και σουπερλιγκάτοι ετερόφωτοι. Θα ρωτάτε τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο κατά που πέφτουν τα χωριά – αντίπαλοί σας, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε «παιχνίδια» με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα