Καλοκαίρι στο The Ellinikon Experience Park

Ψυχαγωγία, Ευεξία και Αθλητικές Δράσεις, στο «δικό μας πάρκο»

Το The Ellinikon Experience Park παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και άθλησης για όλους.

Micropolis Festival” με καθημερινές Προβολές Ταινιών στην Πλατεία A

Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινάει για όλη την οικογένεια στο The Ellinikon Experience Park με την υπογραφή της «Μικρόπολις» – του μεγαλύτερου φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς. Από τις 20 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Α’ του Πάρκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικά αφιερώματα σε βραβευμένους δημιουργούς της μεγάλης οθόνης, κωμωδίες και πρόσφατα blockbuster, αλλά και αγαπημένες, κλασσικές ταινίες. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο και θα ενισχυθεί με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις για όλους.

Δωρεάν είσοδος (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Ώρα έναρξης προβολής: 21.00

Yoga με ζωντανή μουσική στον κήπο Ζεν

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, η Yoga instructor Νατάσσα Πουλοπούλου σας υποδέχεται στον κήπο Ζεν του Πάρκου, για να σας μυήσει σε χαλαρωτικές συνεδρίες Yoga Nidra με τη συνοδεία άρπας κάθε Τετάρτη, 19.30 – 20.30 και Hatha Yoga με τη συνοδεία hank-drum κάθε Παρασκευή, 19.30 – 20.30.

Δωρεάν είσοδος με προκράτηση θέσης στα παρακάτω links:

Yoga Nidra

Hatha Yoga

Eurohoops Basketball Experience

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης Eurohoops με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαλουκά, επιστρέφει για ένα ακόμα καλοκαίρι στο The Ellinikon Experience Park. Από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου, η έμπειρη ομάδα προπονητών της Eurohoops Αcademy θα περιμένει παιδιά και νέους στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπάσκετ του Πάρκου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλαθοσφαιρικής εκμάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές θα ακολουθήσουν σύντομα.

Μέσα από δημοφιλείς δράσεις, το The Ellinikon Experience Park παραμένει σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργώντας αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις, στο αγαπημένο αστικό Πάρκο της Αθήνας.

Το The Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 23.00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

YouTube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα