Καμπανάκι Μαρτίνς στους παίκτες: «Ξεχάστε το πρώτο ματς»

Ανώμαλα προσγείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην ομιλία του με την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο του Ρέντη και χτύπησε καμπανάκι κινδύνου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ.

Αρχικά, ο προπονητής τόνισε στους ποδοσφαιριστές: “Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε στην Τουρκία, αλλά κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάνει τέτοια λάθη και είχαμε μιλήσει αναλυτικά για το τι έπρεπε να προσέξουμε. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτή την εικόνα γιατί θα μας στοιχίσει ακριβά”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ, επισημαίνοντας πως δεν έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση στα πλέϊ οφ του Champions League:

“Σας ξαναλέω ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί και δεν θέλω να ξαναδώ τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη στην ρεβάνς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κι όποιος πιστεύει ότι έχουμε περάσει να το… ξεχάσει. Θέλω να σας δω έτοιμους για να δώσετε το 100% στην ρεβάνς. Πρέπει να δουλέψουμε καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ξεχάστε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μην σκέφτεστε τι έγινε. Να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι της Τρίτης”.

 

 

Διαβάστε επίσης