Καραμανλής: «Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε έκκληση προς τους ηλικιωμένους να μην συνωστίζονται στην ΕΥΔΑΠ για να πληρώσουν τους λογαριασμούς

«Έχει δοθεί εντολή να μη διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ λόγω καθυστέρησης πληρωμών στην διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Η ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή είναι μια εταιρεία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», εξήγησε ο υπουργός μιλώντας στο κανάλι «Κόντρα».

Παράλληλα σημείωσε ότι οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου και τόνισε:

«Θα πρέπει να αποφεύγουμε να βγούμε από το σπίτι μας για να πάμε να πληρώσουμε πχ το λογαριασμό του νερού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και τηλεφωνικά μέσω της πιστωτικής μας ή μιας άλλης κάρτας, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πληρωμής».

Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για διακοπή υδροδότησης»..

Διαβάστε επίσης