Καραπαπάς : «Η δωροδοκία είναι τελεσθείσα»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο facebook τοποθετήθηκε για την υπόθεση Σιαμπάνη και αναρωτήθηκε αν η Δικαιοσύνη θα αναφέρει στοιχεία, υπογραμμίζοντας πως «έγινε ό,τι είχα ακριβώς είχα καταγγείλει».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα. Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται από αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη, λοιπόν, για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφόσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθεί) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ότι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνος Συνδέσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατί έγινε Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!

Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιος τον έβαλε τον κύριο θα μας το πει η Δικαιοσύνη…
Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δέκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα