Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός θ’ απαντήσει όταν υπάρχει επίσημη πρόταση για τα τηλεοπτικά»

Τη θέση του Ολυμπιακού για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, για τα οποία δείχνει ενδιαφέρον και η Cosmote TV, εξέφρασε ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρολεύκων», Κώστας Καραπαπάς στο Συμβούλιο της Λίγκας.

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται ότι θα ακούσει την όποια πρόταση υπάρξει από πάροχο ή όποια άλλη πρόταση γίνει από μέλος του συνεταιρισμού αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα δεσμευτεί ότι συναινεί σε κάτι που δεν έχει μορφή. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να μας παίρνουν σοβαρά και οι μελλοντικοί χορηγοί της Λίγκας πρέπει να μιλάμε με στοιχεία και δεδομένα. Τηλεοπτική διαχείριση κοινή με αυτό το ποσό, από αυτόν τον πάροχο, με αυτή τη διάρκεια και με αυτά τα κριτήρια διανομής στις ομάδες. Όταν υπάρχουν αυτοί οι όροι τότε ο Ολυμπιακός θα απαντήσει», ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς.

«Υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέλους του συνεταιρισμού για δημιουργία SuperLeague TV. Κι αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση και προετοιμασία αρχικά για να παρουσιαστεί σαν σενάριο στον συνεταιρισμό και μετά να πάρουμε θέση. Διότι το να παράξουμε τηλεοπτικό προιόν σημαίνει άλλες διαδικασίες, κόστος παραγωγής κλπ. Πρέπει λοιπόν να δούμε όλα αυτά τα θέματα και να προετοιμαστούμε. Προτείνουμε τη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας για τα τηλεοπτικά, το θέμα είναι τεράστιο για όλους και δεν γίνεται να πέφτει στους ώμους του εκάστοτε Προέδρου της Λίγκας», πρόσθεσε το στέλεχος των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα