Καρφιά από τον Άρη: «Δεν θα επιτρέψουμε συμβιβασμούς στη δικαιοσύνη»

«Συνέλαβαν μόνο οπαδούς του Άρη και οι άλλοι έμειναν ελεύθεροι…»

Ανακοίνωση με την οποία πετάει καρφιά σε βάρος της αθλητικής δικαιοσύνης εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.
Μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς τονίζουν πως δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει… νέος Άλκης, με αφορμή το συμβάν στην περιοχή Βούλγαρη, και αναφέρει πως «η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη».
Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως έχουν συλληφθεί μόνο οπαδοί του Άρη και οι… άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.
Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.
Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει… συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.
Ο νοών νοείτω…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα