Κασσελάκης: Ο προοδευτικός κόσμος έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει «καθαρά χέρια»

Η Κυριακή είναι τεστ για την κοινή λογική και την ανθρωπιά, «απέναντι στην αλαζονεία και την κακοδιαχείριση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Πάτρα και στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, όπου εναπόθεσε λίγα λουλούδια, βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Είχε σύντομες συνομιλίες με τον κόσμο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, του περιέγραψε το ιστορικό της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τον οποίο περπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας, ενώ συναντήθηκε και με τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Αϊβαλή.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα και πρόσθεσε ότι «το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατ. ευρώ τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον ‘Ιανό’ και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει ‘καθαρά χέρια’, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα, που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρας μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης.

Ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της Πάτρας, ενώ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο, Βασίλη Αϊβαλή.

«Αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε»

Την Κόρινθο επισκέφτηκε, νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του.

Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος», όπου είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη, υποστηριζόμενο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση. Αυτή η λύση λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική, για την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία και την κακοδιαχείριση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από το Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίους της περιφερειακής παράταξης, καθώς και από τον βουλευτή Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργο Ψυχογιό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους και τις ελπίδες τους, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα