Κασσελάκης: «Ποτέ δεν ζήτησα συγγνώμη από το Ισραήλ, αν με αφήσει, θα πάω στην Παλαιστίνη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή

Τον έντονο εκνευρισμό του για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους

Προσερχόμενος στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή, είδε τις εφημερίδες και το κεντρικό δημοσίευμα της «Εστίας»  σχολιάζοντας  «Τι μ@λ@κίες είναι αυτά. Εγώ ποτέ δεν είπα συγγνώμη. Δεν κατάλαβαν τι είπα».

Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα στον κεντρικό της τίτλο αναφέρει  «’’Συγγνώμη” από το Ισραήλ ζήτησε ο αρχηγός της Αριστεράς» και παραθέτει φωτογραφία του κ. Κασσελάκη και του πρέσβη του Ισραήλ Νόαμ Κατς.

kasselakis-koinovouleutikoi-s__2_

 

kasselakis-koinovouleutikoi-s__3_

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για την συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια για την ακρίβεια είπε «Δεν μπορούμε να λέμε οτι η Ελλάδα ευημερεί την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση», ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε «δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε».

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι η αποστολή στην Παλαιστίνη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή για να συμπληρώσει «αν με αφήσει το Ισραήλ» εκτιμώντας ότι η θέση του για αναγνώριση Παλαιστιναικού κράτους έχει ενοχλήσει. «Εξάλλου είμαι ο μόνος “αμερικανοφερτος”, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

kasselakis-koinovouleutikoi-s__4_

 

kasselakis-koinovouleutikoi-s__1_
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα