Κασσελάκης: Τον φοβούνται στο γυαλί, του γράφουν τι να πει , και μιλάει με αναρτήσεις

Το νέο μοντέλο του isyriza

Η απουσία πολιτικού λόγου του Στέφανου Κασσελάκη είναι εμφανής ειδικά όταν μιλάει με αναρτήσεις στα σόσιαλ  που έχουν μόνο …τσιτάτα τύπου θα βάλουμε “φωτιά στο σύστημα”. Μπορεί να “γράφει” στο γυαλί όπως λένε οι σκηνοθέτες αλλά πέρα από εκεί θα χρειαστούν κάποιοι μήνες με ιδιαίτερα και ταχύρυθμα μαθήματα ώστε να φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορεί να αντιτάξει ένα στοιχειώδη πολιτικό λόγο με επιχειρήματα . Η ανάρτηση του είναι ενδεικτική του χάσματος ανάμεσα στην πολιτική σκέψη και στα…λόγια χωρίς πολιτικό αντίκρυσμα.

 

 

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης εξηγεί πώς σχεδιάσει να αναμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη νέα περίοδο που ανοίγεται για το κόμμα μετά την εκλογή του στην προεδρία.

Από το νέο του γραφείο στη Βουλή, το γραφείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει το νέο μοντέλο λειτουργίας για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές»», αναφέρει και προσθέτει ότι «σκοπεύουμε να βάλουμε φωτιά στο σύστημα».

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα παράγουν πολιτική, αναφέρει, και αυτό θα γίνεται με ψηφιακά μέσα. Ο ίδιος καλεί τα μέλη του κόμματος να γίνουν μέλος στον isyriza για να διαμορφωθεί ένα κυβερνητικό πρόγραμμα από τώρα.

Η σχετική ανάρτηση

Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές». Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική.

Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά.

Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό;

Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας.

Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα.

Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.

Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα!

Γίνε μέλος στο www.isyriza.gr

Γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα