Κατατέθηκε έφεση για την αδειοδότηση του Άρη

Δέκα ομάδες της Superleague  έλαβαν άδεια συμμετοχής για τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA και είναι : Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία.

Για μία από τις δέκα αυτές ομάδες, τον Άρη, υπήρχε αρνητική εισήγηση από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, τον Βασίλη Σαράκη.

Ο λόγος της αρνητικής εισήγησης για τους Θεσσαλονικείς  ήταν λόγω μίας ανεξόφλητης οφειλής που υπάρχει σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Για την άδεια που έλαβαν οι «κιτρινόμαυροι» υπήρχε προθεσμία τριών ημερολογιακών ημερών να κατατεθεί έφεση, είτε από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης, είτε από ομάδα που θα είχε έννομο συμφέρον.

Καμία ομάδα δεν κατέθεσε έφεση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κατατέθηκε έφεση από τον ίδιο τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως είχε δικαίωμα και τώρα πλέον η υπόθεση θα εισαχθεί στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αν  δεχτεί την έφεση του έμπειρου νομικού, τότε ο Άρης θα χάσει την άδεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής του και τη θέση του θα πάρει η ΑΕΚ.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι Θεσσαλονικείς θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο αρμόδιο τμήμα της UEFA για να ανατρέψουν την απόφαση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα