Κατατέθηκε ο φάκελος στη ΓΓΑ

Το θέμα του γηπέδου απασχολεί περισσότερο απ’ όλα τα άλλα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι σε συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του. Ο «Τίγρης» δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή γι’ αυτό και αφιερώνει πολύ χρόνο στο κομμάτι αυτό, προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα. Άλλωστε και ο ίδιος το είχε τονίσει στην επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ότι είναι περισσότερο ανυπόμονος απ’ όλους για να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την εβδομάδα που διανύουμε υπήρξε κινητικότητα στο θέμα αυτό, αφού μετά τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και η Περιφέρεια άναψε το «πράσινο φως» στην «Ένωση» προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Μάλιστα, οι συνεργάτες του Μελισσανίδη έχουν προχωρήσει αρκετά όλα τα επίπεδα και αυτό που απομένει πλέον είναι οι τελευταίες εγκρίσεις από την πλευρά της Πολιτείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» υπήρξε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας προκειμένου οι τελευταίοι να ενημερωθούν για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έγινε συνάντηση και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου και κατατέθηκαν οι προμελέτες για να εξασφαλιστεί η έγκριση.

Αυτό που απομένει πλέον, αφού δοθεί το τελικό «ΟΚ» και από την ΓΓΑ, είναι να συνταχθούν οι επίσημες μελέτες, που θα κατατεθούν στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών. Αν όλα πάνε καλά από τη ΔΟΚΚ θα δοθεί η τελική άδεια, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του «ναού» της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης