Κατερίνα Σαββοπούλου: Δεν βρήκα την αγάπη στο «Power of Love»

Η πρώην παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι του «ΣΚΑΪ» μιλά αποκλειστικά στην «Α»

Της Βίκυς Καλοφωτι΄ά

 

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που χωρίς αμφιβολία απασχόλησε, τόσο τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι αγάπης του «ΣΚΑΪ» με τον τίτλο «Power of Love», όσο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές που αφιέρωσαν αρκετό από τον τηλεοπτικό χρόνο τους για να αναλύσουν εκτενώς (πιο εκτενώς… πεθαίνεις) το προφίλ της και τη γενικότερη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Η όμορφη πρώην παίκτρια του δημοφιλούς σόου, Κατερίνα Σαββοπούλου, μίλησε στην «Α» και στο πλαίσιο μιας αποκλειστικής κουβέντας μοιράζεται με τους αναγνώστες λεπτομέρειες για την Κατερίνα εντός του παιχνιδιού και τον εαυτό της έξω από τα τηλεοπτικά πλατό.

«Για να είμαι ειλικρινής, δυστυχώς δεν είναι πολλά τα θετικά που μου έμειναν από όλη αυτήν την εμπειρία. Το είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου παρακολουθώντας πέρυσι το “Power of Love 1”. Τότε, οι περισσότεροι είχαν μπει στο παιχνίδι για να βρουν την αγάπη, ενώ φέτος ήταν όλα πάρα πολύ μελετημένα και με αρκετές δόσεις στρατηγικής», εκμυστηρεύεται η εντυπωσιακή Κατερίνα, απαντώντας στο τι είναι αυτό που έμεινε στο μυαλό της εντονότερα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love».

Αν υπήρχε η δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα έμπαινε ξανά στο εν λόγω ριάλιτι;

«Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Πάνω στα νεύρα μου λέω ότι δεν θα ξαναέμπαινα, ωστόσο τελικά πιστεύω ότι θα το τολμούσα ξανά αλλά θα υιοθετούσα διαφορετικό σκεπτικό. Θα ήμουν δηλαδή πιο εγκρατής, θα σκεφτόμουν διπλά το καθετί, τις επιλογές μου, τα πάντα! Το ότι ήμουν αυθόρμητη, δεν μου βγήκε τελικά σε καλό…» δηλώνει κάνοντας την αυτοκριτική της.

Ευαίσθητη και συνάμα δυναμική, δεν διστάζει να βάζει τέλος σε καταστάσεις που τη στενοχωρούν, όπως συνέβη και με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του «Power of Love», και όπως λέει χαρακτηριστικά:

«Αποχώρησα κρυφά, το έσκασα! Πιστεύω ότι για διάφορους λόγους έπρεπε να φύγω γιατί αισθάνθηκα ότι το παιχνίδι από ένα σημείο κι έπειτα μου στερούσε την ελευθερία μου και στενοχωριόμουν πολύ. Δεν είχα άλλα αποθέματα υπομονής…».

Τελικά, τα κατάφερε να βρει την πολυπόθητη αγάπη μέσα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πλατό;

«Δεν ταίριαξα ούτε με τον Παύλο Παπαδόπουλο, ούτε με τον Παύλο Τερζόπουλο, αλλά ούτε και με τον Bill (Βασίλη Σαντριά), με τους οποίους ήρθα αρκετά κοντά βάζοντας μάλιστα στην μπάντα τα πάντα, για τα μάτια του Bill, όταν αυτός μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι για δεύτερη φορά. Η επιλογή μου αυτή ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό, και ήταν η αιτία που δέχτηκα αρκετούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εκ μέρους των τηλεθεατών».

Παρά τα… πειράματα, δεν κατέληξε με κανέναν από τους τρεις τους, όπως μας αποκάλυψε γελώντας, ενώ αυτό το διάστημα δηλώνει ελεύθερη και ωραία τονίζοντας ότι μετά το παιχνίδι είναι αρκετά πιο καχύποπτη και θα προχωρήσει σε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, μόνο όταν αισθανθεί απόλυτα έτοιμη!

Ακόμη, κρατάει σαν «φυλαχτό» στη ζωή της τη φιλία της με την πρώην συμπαίκτριά της, Λένια, την οποία χαρακτηρίζει κολλητή της, και βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να επιλέξει την κατάλληλη τηλεοπτική πρόταση από όσες της έχουν ήδη γίνει, αναφέροντας πως «με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο χώρος της τηλεόρασης, το ραδιόφωνο και γενικά ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο και την επικοινωνία!».

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξει, και να της χτυπήσει σύντομα την πόρτα ο έρωτας έτσι ακριβώς όπως τον έχει ονειρευτεί!

Διαβάστε επίσης