Καθημερινές πτήσεις από και προς το Μακάτ με την Oman Air

Με την πρωτεύουσα του Ομάν, Μασκάτ, συνδέεται καθημερινά η Αθήνα από το περασμένο Σάββατο, 1 Ιουνίου, καθώς η Oman Air, που είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Σουλτανάτου, ξεκίνησε πτήσεις από και προς την Ελλάδα.

Η εναρκτήρια πτήση από την πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ, προς την Αθήνα, WY 193, αναχώρησε την 1η Ιουνίου, με τον επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Σουλτανάτο του Ομάν, δρ. Ηλία Νικολακόπουλο να συνοδεύει την αντιπροσωπεία της Oman Air υπό την ηγεσία του ανώτερου αντιπροέδρου Διεθνών Πωλήσεων Laurent Recoura, για να γιορτάσουν τη νέα πτήση. Μετά την προσγείωση στην Αθήνα, η ομάδα έλαβε επίσημη υποδοχή στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως ανακοίνωσαν σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα ο κ. Laurent Recoura, ανώτερος αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων στην Oman Air και η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, ο εθνικός αερομεταφορές του Σουλτανάτου του Ομάν, από την 1η Ιουνίου, πετάει καθημερινά από τη βάση του στο Μασκάτ, προς την Αθήνα και οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφος Boeing 737 Max.

 

Διαβάστε επίσης