Κάτω τα χέρια από την κυρία Ιωάννα Λίλλη, ο Ζαγοράκης είναι έτσι κι αλλιώς, άνθρωπος του Ιβάν

Ο κυρία Ιωάννα Λίλλη είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κι είναι σύζυγος του προέδρου της ΕΠΟ και τηλεπερσόνα. Είχε δική της εκπομπή στο Μακεδονία TV. Και ξέρει και καλά ελληνικά. Μιλάει σωστά τη γλώσσα. Μην το πάω παραπέρα το πράγμα.

Και πλακώνει το Μαρινακέικο να γράφει ότι η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί ν είναι τίμια, αλλά και φαίνεται και τίμα. Επειδή η κυρία Ιωάννα Λίλλη έπιασε δουλειά στο μαγαζί του Ιβάν Σαββίδη, το Open TV.

Μάλιστα. Δηλαδή, τώρα που έπιασε δουλειά η κυρία Ιωάννα Λίλλη στου Σαββίδη το κανάλι, θα επηρεάζει τον σύζυγό της, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, να παίρνει αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για φοβερά πράγματα.

Ο Ζαγοράκης ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, γενικός τα πάντα όλα, εξελέγη βουλευτής με τις ψήφους των ΠΑΟΚτζήδων και είναι δηλωμένος ΠΑΟΚτζής το είπε 100 φορές.

Δηλαδή δημιουργεί εξάρτηση που πήγε η Λίλλη στο κανάλι του Ιβάν και δεν είναι εξάρτηση όλα τα άλλα; Μέχρι και σε κάποιες υποθέσεις με την Δυναμό Ζάγκρεμπ τον είχε βοηθήσει ο Ιβάν τον Θοδωρή. Την κυρία Ιωάννα Λίλλη περίμενε για να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να του μιλήσει;

Σαχλαμάρες είναι αυτές. Η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζαγεάκη με ή χωρίς την Ιωάννα, δεν αλλάζει.

Σου λένε, στο Μαρινακέικο, ότι στο κανάλι του Σαββίδη δούλευε και η σύζυγος του Τάσου Παπαπέτρου, η Μάρτζυ Λαζάρου, Μάλιστα. Είναι άλλο πράγμα αυτό. Εδώ μιλάμε για διαιτητή πουσφυρίζει και δεν είπε ποτέ τι ομάδα είναι. Ο Ζαγοράκης το λέει και με καμάρι ότι είναι ΠΑΟΚτζης. Αυτή είναι η διαφορά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα