«Καυτά» ερωτήματα από τον Άρη στον Χρυσοχοίδη

Πολύ σοβαρά ερωτήματα για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και την επίθεση που δέχθηκαν 12 οπαδοί του Άρη, ενώ παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ των «κιτρίνων» και του ΠΑΟΚ, έθεσε ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος μάλιστα παρέθεσε ερωτήματα προς τις αστυνομικές αρχές.

Είναι απορίας άξιο αν η Αστυνομία (δια της τοπικής Διευθύνσεως) έχει να δώσει απάντηση στον Άρη  θα πρέπει προσωπικά να δοθεί μια απάντηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη για όσα καταγγέλλονται.

Aναρωτιόνται στον Άρη «…Πώς γίνεται 50 άνθρωποι με κράνη να βρίσκονται επί 5 λεπτά σε κεντρικό δρόμο και έξω από το γήπεδο του ΑΡΗ, να συμπλέκονται, να σπάνε, να φεύγουν, να ξανασπάνε αυτοκίνητα τελείως ανυποψίαστων ανθρώπων, να επιβιβάζονται στα οχήματά τους και να φεύγουν;»

Και προσθέτουν : «Πώς γίνεται να προσάγονται οπαδοί του ΑΡΗ ενώ δέχτηκαν επίθεση; Πώς γίνεται να παρουσιάζουν ότι συλλήψεις που έγιναν σε νοσοκομείο είναι άμεσα σχετιζόμενες με τα επεισόδια; Για να δείξετε στην κοινή γνώμη ότι «ορίστε πιάσαμε τους υπεύθυνους»; Τα αυτοκίνητα πίσω από το γήπεδο τα έσπασαν αυτοί οι τρεις που συλλάβατε; Γιατί από όσο ξέρουμε κι αυτοί Αρειανοί ήταν.

Η δίκυκλη αστυνόμευση είχε ρεπό εκείνο το βράδυ;»

Αφού θυμίζουν πως ένα ανάλογο περιστατικό στο γήπεδο της ΜΕΝΤ έχει μεγάλες ομοιότητες και πιθανολογούν ότι «δεν είχε καμία σχέση με μια δωρεά υπολογιστών στο Αστυνομικό τμήμα Τούμπας το οποίο ήταν και υπεύθυνο εκείνη την μέρα για την τήρηση της τάξης…» καταλήγουν με ένα ερώτημα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

«Κύριε Χρυσοχοΐδη, οφείλετε να ξεκινήσετε άμεσα έρευνα για να διαπιστώσετε αν αστυνομικοί ελέγχονται για παράβαση καθήκοντος για τα όσα ύποπτα συνέβησαν το Σάββατο διότι «ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργειά του και ζητάει από νομικούς που υποστηρίζουν την ομάδα μας να καταθέσουν στα γραφεία του τα στοιχεία τους για την άμεση συγκρότηση νομικής ομάδας η οποία θα ασχοληθεί αποκλειστικά μ’ αυτό το ζήτημα».

Θ απαντήσει κανείς;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα