«Κεραυνοί» κατά Ρονάλντο

Με τον Ρονάλντο τα έβαλε ξανά ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, με αφορμή την απόφαση του να επιστρέψει από την Πορτογαλία στο Τορίνο, παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.

«Τα πρωτόκολα λειτουργούν, αλλά πρέπει να γίνονται σεβαστά. Θα μπορούσαμε να τα αυστηροποιήσουμε, αλλά τι γίνεται όταν κάποιος τα αγνοεί;» υπογράμμισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Σπανταφόρα και εν συνεχεία, αναφερόμενος στον άσο της Γιουβέντους, εκτίμησε ότι «… κάποιοι πρωταθλητές αισθάνονται υπεράνω όλων. Παραβίασε τα πρωτόκολλα, τόσο που ξεκίνησε έρευνα (σ.σ. για την υπόθεση) από την εισαγγελία του Τορίνο. Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν κι αυτόν πρέπει να στέλνουν ένα μήνυμα σεβασμού στους κανόνες».

Ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού επανέλαβε ότι είναι υπέρμαχος της συνέχισης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, κάλεσε όμως παράλληλα τη λίγκα να έχει έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο, στην περίπτωση που το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί. Ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα προανήγγειλε επίσης αυστηρότερα μέτρα για τη λειτουργία γυμναστηρίων και κολυμβητηρίων, τα οποία θα ανακοινωθούν, όπως είπε, την Παρασκευή (23/10).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα