Κερδίζει ένα γύρο ο Ολυμπιακός με τον αποκλεισμό των Ρώσων

Ο αποκλεισμός των ομάδων της Ρωσίας από την UEFA και για την επόμενη σεζόν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εκκινήσει από τον β’ προκριματικό του Champions League!

Το ένα από τα τρία ζητούμενα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να… γλιτώσει τον α’ προκριματικό του Champions League, υλοποιήθηκε.

Η επικύρωση του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την επόμενη σεζόν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εκκινήσουν από τον β’ προκριματικό, εφόσον, φυσικά, κατακτήσουν το πρωτάθλημα και η Βιγιαρεάλ ΔΕΝ πάρει το Champions League!

Είναι εξαιρετικά… απίθανο αφενός να μην πανηγυρίσει τον 47ο τίτλο του ο Ολυμπιακός και αφετέρου να φτάσει αντίστοιχα μέχρι την «κούπα» η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες και έναν προκριματικό «κερδίζουν» και θα κάνουν λίγες ημέρες παραπάνω διακοπές, καθώς ο β’ προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 και 20 Ιουλίου. Ειδάλλως η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινούσε στις 5 Ιουνίου, αφού ο α’ προκριματικός είναι στις 5-6 Ιουλίου!

Οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό με τα νέα δεδομένα είναι οι εξής:

Κλήρωση β’ προκριματικού Champions League: 15 Ιουνίου

Πρώτο ματς: 19-20 Ιουλίου

Δεύτερο ματς: 26-27 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα