Κι άλλο μπάχαλο μετά το κύπελλο: “Λουκέτο” στο πρωτάθλημα της Super League1!

Μπάχαλο και με το πρωτάθλημα της Super League1, όπως και με το κύπελλο. Οι “7” αρνήθηκαν να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, γιατί οι πέντε απ αυτούς δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο! Κι όχι μόνο αρνήθηκαν, αλλά δεν πάτησαν καν το πόδι τους στη γενική συνέλευση.

Απουσίασαν οι: ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης ενώ ο έβδομος της… παρέας, Παναθηναϊκός ήταν παρών τυπικά λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Η νέα γενική συνέλευση αναβλήθηκε για μεθαύριο Τετάρτη. Φυσικά δεν έγινε ούτε κλήρωση μόλις δυο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει πρόταση της NOVA, που προσφέρει 1.2 εκατ. ευρώ σε κάθε ομάδα, αλλά οι ΠΑΕ αποφάσισαν να τραβήξουν το σκοινί.

Την προσπάθεια των “5 άστεγων” ΠΑΕ υποστηρίζουν και οι Αλαφούζος, Σαββίδης, που τράβηξαν το δικό τους δρόμο με το paoTV και paokTV αντίστοιχα.

΄Όπως είναι γνωστό, ο Γ. Αλαφούζος είχε υποσχεθεί στους “5” τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, αφού θα μιλούσε με “υψηλά ιστάμενο κυβερνητικό στέλεχος”

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα