Κι όταν οι ΠΑΟΚτζήδες έκαναν bullying στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, που ήταν ο “ευαίσθητος” Ιβάν;

Ολόκληρη ιστορία σήκωσε ο Ιβάν. Ο Κυριάκος ο Φιγούρας τηλεφώνησε στον πιτσιρικά τον ΠΑΟΚτζή από το Νέο Ηράκλειο να του συμπαρασταθεί που του κάνανε bullying κάτι κωλόπαιδα στο σχολείο, επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο κι αυτός υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ.

Μιλάμε ότι έχει τιγκάρει η κοινωνία από καμένους. Δεν πάει άλλο. Βρήκαν ένα παιδάκι 16 ετών και τον μουντάραμε. Δεν τέτοιο ξεφτιλίκι μιλάμε. Άλλο θέλω να σου πω όμως. Για τον ΠΑΟΚ.

Ανακοινώνει το Σαββιδοτεχνείο, ότι μεγάλη κίνησε της οικογένειας Σαββίδης, σου λέει. Για το τηλεφώνημα του Φιγούρα στο παλικαράκι. Και καλά ο Ιβάν έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο με το παλικαράκι. Υποκρισία του κερατά είναι αυτό το πράγμα.

Όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ μπούκαραν στη Νέα Μηχανιώνα και τρομοκράτησαν επτάχρονα και οκτάχρονα παιδάκια, που ήταν τότε ο Ιβάν Σαββίδης; Που ήταν οι ευαισθησίες του;

Τότε τα παιδάκια, βέβαια, ήταν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εκεί ήταν «καλό» του bullying φαίνεται. Όταν το κάνουν ΠΑΟΚτζήδες δεν είναι το ίδιο. Τώρα που το έκαναν άλλα τσογλάνια, τώρα τον έπιασε ο πόνος τον Σαββίδης και τους Φιγούρες της ΠΑΕ.

Η επικοινωνία, μάστορα. Τα πάντα για την επικοινωνία. Τι καλός άνθρωπος είναι ο Ιβάν και τι κακοί οι υπόλοιποι. Κι όταν σκότωσαν τον Τόσκο Μποζατζίσκι, τότε τουμπεκί ψιλοκομμένη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Επειδή ήταν οπαδός του Άρη;

Πόσο ξεφτιλίκι αντέχεις, ρε, υγιή ΠΑΟΚτζή, εν ονόματι του ΠΑΟΚ να στο παίζουνε έξυπνοι μόνο και μόνο για να σε ποδηγετήσουνε. Το ξύλο στα παιδάκια του Ολυμπιακού και στο θάνατο του οπαδού του Άρη να μην μιλάει κανένας και να σου πιπιλίζουν το μυαλό ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για ένα παιδί στην Αθήνα, που τον μουντάρανε τα καθίκια οι συμμαθητές του.

Το ένα καλό παιδί και τα άλλα, τι δηλαδή; Τη… μάνα τους; Ν’ αφήσουν τα παραμύθια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Κανένας νοήμων δεν τους πιστεύει. Ουδείς. Να εμπορεύεσαι το πρόβλημα του αλλουνού, ρε, για να δείξεις ένα πρόσωπο που δεν είσαι; Δεν αντέχεται. Διότι αν ήσουν, θα έστελνες συγγνώμες και καλούδια στα μωρά του Ολυμπιακού. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα