Κλάτενμπεργκ: Άγγλος αποικιοκράτης στο ποδόσφαιρό μας

Είχαμε μία ελπίδα, μικρή έστω, ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην σημερινή καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων της προηγούμενης αγωνιστικής από το γραφείο του στην ΚΕΔ στην ΕΠΟ, θα έριχνε φως ο ίδιος σε όλα που αφορούσαν το VAR στην επίμαχη φάση της ακύρωσης του γκολ του Ελ Αραμπί στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλα που αφορούσαν το VAR και την εφαρμογή του στην Super League 1.

Η «Α» και η iapopsi.gr έθεσαν αυτά τα ερωτήματα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Του κάκου. Ο Κλάτενμπεργκ «έστριψε δια του αρραβώνος» και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην φάση του Ελ Αραμποί που προκάλεσε «σεισμό» και αγνόησε όλα τα υπόλοιπα, προφανώς γιατί είχε βγάλει ανακοίνωση η ΚΕΔ την περασμένη Δευτέρα. Οπότε, τον… «κάλυψε». Κατ’ ουσίαν, ο ίδιος κάλυψε τον… εαυτό του.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ διακατέχεται από επίδειξη «Λουδοβίκειας» εξουσιομανίας, ψευτοεγωισμού, ρεβανσιμού και μίσους προς τον Ολυμπιακό κι αισθάνεται ως εμφυτευμένο «θέσφατο» κατ’ ευθείαν απεσταλμένος του Θεού επί γης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ένας θρασύς, ευθυνόφοβος, αρπακολατζής, πρόσωπο χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς και φραγμούς, που δεν ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για όλα τα «μυστικά» του VAR, προκειμένου να σταματήσουν κάθε είδους αντεγκλήσεις στα social media, διχόνοιες μεταξύ τους, που μερικές φορές φτάνουν στα άκρα του τύπου «εμείς στο βορρά, εσείς στο νότο».

Να θυμίσουμε ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε απειλήσει να χωρίσει την Ελλάδα στα δυο λόγω του ποδοσφαίρου. Επειδή υφίσταται διαχρονικά στο υποσυνείδητο των οπαδών μία τέτοια προοπτική κι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με την συμπεριφορά του την ενισχύει.

Ένας σοβαρός αρχιδιαιτητής, ένας σοβαρός άνθρωπος, δεν θα ήθελε ν’ αφήσει τίποτα στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Πρώτον γιατί έτσι πρέπει. Δεύτερον, γιατί υποσχέθηκε διαφάνεια και ισοπολιτεία. Τρίτον, για την υστεροφημία του. Και τέταρτον, για τα ασύλληπτα χρήματα που εισπράττει σε μια εποχή που μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού ζει στα όρια της φτώχειας.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμπεριφέρεται σαν Άγγλος αποικιοκράτης, πιθανόν να το έχει ως ιστορικό κατάλοιπό από την εποχή που «η Βρετανία κυβερνούσε τα κύματα».

Και γνωρίζει πολύ καλά η ιστορία για τις αγγλικές αποικίες. Όπως είναι γνωστό, ότι ο Κλάτενμπεργκ απολύθηκε άρον – άρον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας. Έπαιρνε 500.000 ευρώ το μήνα, όσα και στην Ελλάδα. Ποια υστεροφημία, τώρα, αυτά είναι μόνο για τους ρομαντικούς…

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα