Κλήρωση κυπέλλου: Γιατί μόνο ο Κατσουράνης κι όχι κι ένας παλαίμαχος του Ολυμπιακού; Γιατί δεν την μεταδίδει η Cosmote TV;

Ο Κώστας Κατσουράνης θα κάνει σήμερα (14:00) την κλήρωση του κυπέλλου. Κι όπως έγραψε η «Α» και η iapopsi.gr ο Παναγιώτης Δημητρίου τον πελέκησε κανονικά τον Βαγγέλη Γραμμένο, που την κάνει την κλήρωση εκτός ΕΠΟ, σε ξενοδοχείο της Αθήνας και με παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.

Αλλού είναι το θέμα. Γιατί μόνο ο Κατσουράνης να κάνει την κλήρωση; Γιατί δεν έβαζαν και κάποιον από τον Ολυμπιακό, έναν παλαίμαχο; Αυτός ο Νίκας της επιτροπής κυπέλλου είπε ότι θα γίνει με πλήρη διαφάνεια. Ότι θα πέφτουν τα μπαλάκια και ο Κατσουράνης μόνο θα τα ανοίγει. Τον πιστεύουμε.

Άντε, σου λέω εγώ, γίνεται μία στραβή. Δεν θέλει και πολύ. Μια στραβή θα γίνει, θα την πέσουνε στον Κωστάκη τον Κατσουράνη μετά. Ότι ήταν μέσα στο κόλπο και άλλα τέτοια. Και δεν το αξίζει αυτό ο πρωταθλητής Ευρώπης Κατσουράνης.

Τώρα, αυτά που κυκλοφορούνε στην πιάτσα ότι ο Ολυμπιακός του έκοψε την μπάλα, αυτά δεν τα πιστεύει κανένας. Ούτε ο ίδιος.

Γι αυτό σου λέω ότι έπρεπε να είναι κι ένας παλαίμαχος του Ολυμπιακού, για να μην φωνάζει ο Ολυμπιακός.

Είναι όμως και το άλλο. Γιατί η Cosmote TV δεν κλήθηκε από τον Νίκα για να καλύψει ζωντανά την κλήρωση; Ερώτηση κάνω. Η κλήρωση θα καλυφθεί, σου λέει, σε Live Streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου Ελλάδας σε Facebook και Instagram.

Στην κλήρωση θα μπουν: ΑΕΚ, Άρης, Λαμία, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν στις 18-19-20/01 και οι ρεβάνς στις 25-26-27/01/2022.

Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί από 8-10/2 και από 1-3/3 ενώ ο τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μάϊου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα