Κόκκινη κάρτα στους μαυραγορίτες δείχνει ο ΠΑΟΚ

Όσοι μεταπώλησαν εισιτήρια για το ματς με την Μπριζ θα έχουν κυρώσεις

Ανακοίνωση σχετικά με περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων, σε αισχροκερδείς τιμές, για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

“Η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο” αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΟΚ καλεί όσους φίλους της ομάδας έχουν προμηθευτεί με παράτυπο τρόπο εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ για να προμηθευτούν έγκυρο εισιτήριο, τονίζοντας πως οι κάτοχοι που τα πούλησαν σε αισχροκερδείς τιμές “… θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν”.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της.”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα