Κολωνός: Στη φυλακή ακόμη ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης

Ελεύθερος αφέθηκε ένας 43χρονος, πατέρας, με καταγωγή από την Αλβανία, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα

Την προφυλάκιση ακόμη ενός άνδρα, ηλικίας 32 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, φέρεται να αρνήθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι έναντι αμοιβής και να υποστήριξε ότι η 12χρονη έχει μπερδέψει τα πρόσωπα των ανδρών με τους οποίους κλείνονταν τα ραντεβού.

Μάλιστα, ζήτησε το κορίτσι να μεταβεί στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου εργάζεται για να πιστοποιήσει ότι δεν αναφερόταν στο συγκεκριμένο πρατήριο στην κατάθεσή της, αλλά είχε κάνει λάθος.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ένας 43χρονος, πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την Αλβανία, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα. Και αυτός φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα