Κοντονής σε Πολάκη: «Δεν ακούμπησα» αθώους, όταν άλλοι παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί με ανάρτησή του, διερωτώμενος "πόσο πιο κάτω στο βούρκο θα κυλιστείς Κοντονή;"

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη πως ο Σταύρος Κοντονής καθυστέρησε συνειδητά ως υπουργός Δικαιοσύνης στις υποθέσεις Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ δίνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «φαντασιοπληξίες ανάξιες αναφοράς».

Ο κ. Κοντονής, απαντώντας σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφέρεται στον πρώην υπουργό Υγείας λέγοντας πως «όσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις πράγματι ”πέρασα και δεν ακούμπησα” αθώους ανθρώπους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000» – μια σαφής αναφορά στην υπόθεση Novartis.

«Σχετικά με σημερινή αναφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργος Σταύρος Κοντονής ανέφερε τα εξής: Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας αναφέρεται σ´ εμένα. Από τη μυθοπλασία, ότι είχαμε επισκεφτεί εισαγγελείς για την υπόθεση ΚΕΛΠΝΟ, σήμερα επανέρχεται με ασυναρτησίες και χαρακτηρισμούς πάλι για την ίδια υπόθεση, για την οποία εκ νέου δηλώνω ότι δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο απ´ όσα κατέθεσα στο Ειδικό Δικαστήριο. Τα υπόλοιπα αποτελούν φαντασιοπληξίες ανάξιες αναφοράς, πολύ περισσότερο απάντησης. Όσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις πράγματι «πέρασα και δεν ακούμπησα» αθώους ανθρώπους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000» τονίζει ο Σταύρος Κοντονής.

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί με ανάρτησή του, κατά του πρώην υπουργού:

«Πόσο πιο κατω θα κυλιστείς στο βούρκο Σταύρο Κοντονή δίνοντας εξετάσεις στο Μητσοτακεικο μπας και σε πάρουν εκεί μετά την αποτυχία σου στο Κιναλ ΠΑΣΟΚ.Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσυνης και πως βέβαια η ολιγωρία σου και στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τη Νοβαρτις ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφειο σου για το πόρισμα του Κεελπνο ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του ;Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί;Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθεις πως «έσπρωξες» εσυ την υπόθεση ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ;;;Συνέχισε έτσι Σταυρακο…. κερδίζεις κάποια πεντάλεπτα στα κανάλια της διαπλοκής βουλιάζοντας στη χλεύη των ανθρώπων».

Αφορμή για την ανάρτηση Πολάκη στάθηκαν τα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής στο, μιλώντας στο στο Ionian tv, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «παρα-υπουργείο» που είχα στήσει Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατηγορώντας πολιτικά πρόσωπα που «δεν μπορούσαν να έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση Novartis».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα